close
تبلیغات در اینترنت
نکاتی در مورد خورشها

برای مشاهده و آموزش پایه خورشهابه ادامه مطلب مراجعه فرمایید 1-گوشت خورش را همشیه آب پز کنید تا هم نرم و لطیف شود و هم خورش خوش رنگ و نیز کیفیت غذایی گوشت از دست نرود2-وقتی که مواد خورش را با هم مخلوط کردید ، به میزان کمی آب در خورش بریزید و شعله گاز را کم کنید تا خورش مانند برنج دم بکشد با این روش هم خورش زود جا می افتد و هم رنگ و طعم آن از دست نمی رود3-جا افتادن خورش یعنی اینکه:خورش پخته باشد ، به اندازه کافی آب داشته باشد ، همچنین روغن خورش روی آن جمع شده باشد

نکاتی در مورد خورشها

برای مشاهده و آموزش پایه خورشهابه ادامه مطلب مراجعه فرمایید 1-گوشت خورش را همشیه آب پز کنید تا هم نرم و لطیف شود و هم خورش خوش رنگ و نیز کیفیت غذایی گوشت از دست نرود2-وقتی که مواد خورش را با هم مخلوط کردید ، به میزان کمی آب در خورش بریزید و شعله گاز را کم کنید تا خورش مانند برنج دم بکشد با این روش هم خورش زود جا می افتد و هم رنگ و طعم آن از دست نمی رود3-جا افتادن خورش یعنی اینکه:خورش پخته باشد ، به اندازه کافی آب داشته باشد ، همچنین روغن خورش روی آن جمع شده باشد

نکاتی در مورد خورشها

برای مشاهده و آموزش پایه خورشهابه ادامه مطلب مراجعه فرمایید 1-گوشت خورش را همشیه آب پز کنید تا هم نرم و لطیف شود و هم خورش خوش رنگ و نیز کیفیت غذایی گوشت از دست نرود2-وقتی که مواد خورش را با هم مخلوط کردید ، به میزان کمی آب در خورش بریزید و شعله گاز را کم کنید تا خورش مانند برنج دم بکشد با این روش هم خورش زود جا می افتد و هم رنگ و طعم آن از دست نمی رود3-جا افتادن خورش یعنی اینکه:خورش پخته باشد ، به اندازه کافی آب داشته باشد ، همچنین روغن خورش روی آن جمع شده باشد

نکاتی در مورد خورشها

فان وان

خورش,نکات,نکات در خورشت,آموزش خورشت,نکاتی در مورد خورشت,آموزش خورشت ایرانی,طبخ خورشت,
خوش آمدید
تبلیغات
اخبار:
آخرین ارسالی های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 266 aryan
0 255 ehsan1997
1 293 aryan
پیام مدیریت
مهمان گرامی شما ثبت نام نکرده اید لطفا ثبت نام کنید
کاربر گرامی شما به سایت وارد نشده اید لطفا وارد شوید

ورود / ثبت نام
تبلیغات

تبليغات

تبليغات





تبليغات


تنظیمات رفرش اتوماتیک آخرین ارسالی های انجمن
برچسب ها :

خورش

,

نکات

,

نکات در خورشت

,

آموزش خورشت

,

نکاتی در مورد خورشت

,

آموزش خورشت ایرانی

,

طبخ خورشت

,
نکاتی در مورد خورشها

برای مشاهده و آموزش پایه خورشها

به ادامه مطلب مراجعه فرمایید



1-گوشت خورش را همشیه آب پز کنید تا هم نرم و لطیف شود و هم خورش خوش رنگ و نیز کیفیت غذایی گوشت از دست نرود


2-وقتی که مواد خورش را با هم مخلوط کردید ، به میزان کمی آب در خورش بریزید و شعله گاز را کم کنید تا خورش مانند برنج دم بکشد با این روش هم خورش زود جا می افتد و هم رنگ و طعم آن از دست نمی رود


3-جا افتادن خورش یعنی اینکه:خورش پخته باشد ، به اندازه کافی آب داشته باشد ، همچنین روغن خورش روی آن جمع شده باشد


نظرات
این نظر توسط hamster در تاریخ 1393/6/14 و 14:14 دقیقه ارسال شده است

همگردی جذاب ترین رویداد ها و بهترین مکان هارو بهتون معرفی میکنه شکلک
پاسخ : آره آمدم مثل گوگل مپ می مونه ولی از نوع ایرانیش


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
محصولات جدید
تبلیغات


تبليغات

تبليغات



تبليغات


پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
نظرسنجی
نظر شما برای عوض کردن قالب سایت چیست؟



عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
درباره ی سایت
اینجا همه چی هست نگران نباشید!
تبلیغات

آخرین نظرات